Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2011 08:03 - Самоубийството на българката в Мексико тъне в мистерия
Автор: edmond Категория: Забавление   
Прочетен: 3285 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Родителите на 25-годишната Галина Чанева нямали представа, че детето им е в Мексико

  image

25-годишната Галина Чанева скочи от 19-етажна сграда


„Българска туристка сложи край на живота си като скочи от 19 етаж на“Емералд резиденшъл тауърс енд спа”“, писа пръв мексиканският вестник “Респуеста“.

Чанко Чанев и съпругата му Елена от Карнобат още не могат да повярват, че дъщеря им е скочила от 19-етажна сграда в Мексико. Нека ви припомним, че преди броени дни медиите гръмнаха със зловещата новина за самоубийството на млада българка в баровския мексикански компекс. В нощта между 1-ви и 2-и април момичето се наливало цяла вечер с алкохол и преди да скочи от терасата, се опитало да си прережи вените в банята. Спътници на българката в ужасната нощ били трима българи, които се опитвали да вразумят момичето. Въпреки това краят е фатален.

image

Чанко Чанев не може да повярва, че дъщеря му се е самоубила


Потресените
родители цели четири дни нямали никаква официална информация дали наистина скочилото момиче е дъщеря им, тъй като от родната полиция съобщили за медиите сгрешено името на Галина Чанева.

„Искаше ни се да е станала грешка“, каза бащата на момичето, нямайки сили дори да се разплаче от преживения шок.

Чанко Чанев разказа още, че двамата със съпругата му  нямали представа, че Галина е заминала в Мексико на почивка. По думите на майката, момичето обичало да

image

Последният Sms на Галина към баща й


пътува, но винаги се обаждало. Те били близки с дъщеря си и още не могат да повярват, че тя се е самоубила. Галина била студентка в София със специалност философия. Детето им 2 години прекъснало обучението си, защото нямали пари за издръжка.

Самоубийството на Галина е пълна мистерия за родителите и близките й, които са я познавали. „Съквартирантката й Гергана позвъня на 4 април и ни каза, че Галя е паднала от терасата. Гергана и Галя са пътували заедно с техен общ познат Минчо и дъщеря й. Оказва се, че Гергана няма дъщеря. Не

image

Потресаващи снимки на мексиканската преса показаха обезобразеното тяло на българката


знам кой лъже, но моетто дете не може да е посегнала сама на живота си“, разказва още майката Елена.

Мексиканските власти

Властите в Мексико са категорични, че става въпрос за самоубийство. Още при пристигането си в скъпия комплекс, Галина казала на рецепцията, че ще се самоубие, ако не й изпратят психолог. Шашнатите хора послушали момичето, но докато пристигне специалист, българката вече била скочила.

Последният Sms от Галина, озадаченият й баща Чанко получава в 21:01 на 1 април: „На работа съм, ще се чуем утре“. Галина не е работила или поне родителте не са знаели.


http://www.razkritia.com




Гласувай:
4



1. scarlety - Родителите
07.04.2011 08:29
не са достатъчно близки с децата си и не знаят за проблемите им! Това е един тъжен факт за жалост!
цитирай
2. edmond - Това, едно на ръка. Но второ, какво ...
07.04.2011 08:33
Това, едно на ръка. Но второ, какво може да накара едно хубаво момиче на 19 години, което е на екскурзия в Мексико, толкова много да иска да се самоубие. Това е много неестествено. Имам някакво предположение, но не ми се ще да го излагам.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: edmond
Категория: Други
Прочетен: 218278
Постинги: 57
Коментари: 270
Гласове: 341
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031